Medlemsförmåner

Motorföraren är en medlemstidning för MHF och MHF Supports medlemmar. Tidningen är en bred motortidning som testar och analyserar bilnyheter och biltillbehör. Vi finns med på de stora salongerna i Detroit, Geneve, Frankfurt och Paris. Vi bevakar också trafiksäkerhetsområdet i Sverige med särskild inriktning på trafiknykterhet och miljö. Under året avlöser olika teman varandra, som exempelvis däck, bilvård, resor och husvagnar.

Motorföraren utför det kanske mest gedigna vinterdäckstestet i Sverige varje år med test av både dubbade och dubbfria vinterdäck i svensk vintermiljö. Varje år utses också Årets Familjebil av tidningen, vilket är en prestigefylld utnämning av en ekonomisk, miljövänlig, praktisk och säker ny bil.

Och som medlem får du motor- och trafiktidningen Motorföraren som kommer ut med åtta nummer per år. Här kan du läsa om utförliga biltester, reportage och mycket mer.

Till Motorföraren

 

MHF:s medlemmar har upp till 10 procent rabatt på alla resor med Taxi Kurir mot uppvisande av medlemskortet som är märkt med Taxi Kurirs märke på baksidan. Rabatten gäller från 1 januari2008 om du har betalt din medlemsavgift.
Boka genom att ringa: 0771-86 00 00

www.taxikurir.com


En helt ny serie landskapsböcker började ges ut under 2005. Serien heter “Svenska pärlor – en resa till vårt kulturarv”. Först ut i vår är böckerna om Jämtland-Härjedalen och Uppland. “Svenska pärlor” ges ut av Designförlaget i samarbete med Svenska Turistföreningen. Till och med i år publiceras nya landskapsböcker. Böckerna säljs via MHF till rabatterat medlemspris 95 kronor/styck (ordinarie pris 140 kronor) + frakt 33 kronor/beställning.
Så får du rabatten:

Beställ på info@svenskaparlor.se eller på fax 08-31 12 12, och ange ”MHF-medlem” på din beställning..
Mer info på www.svenskaparlor.se

Däckia ger 200 kronor rabatt till MHF:s medlemmar vid nyköp av fyra däck inkluderat montering och balansering. Så får du rabatten:
 Visa upp medlemskortet i Däckia-butiken.
www.dackia.se

”MHFs medlemmar har 75:-/kbm i rabatt hos OKQ8 på villaolja. Vid beställning ring 020-656565 och ange att du är MHF medlem.”

www.okq8.se

Internationellt körkort

När du kör bil utomlands är det bra att ha ett internationellt körkort med sig, i vissa länder är det även obligatoriskt. Som MHF-medlem har du rabatt och ombud över hela landet som hjälper dig.
Beställ ditt körkort här

Som medlem har du 25% rabatt på gasolfyllningar via AGAs egna försäljningsställen. Uppge kundnummer 273500 hos AGA och visa giltigt medlemskort. Du hittar adresserna till AGAs ca 230 försäljningsställen på webben http://www.aga.se under fliken AGA / försäljningsställen.
www.aga.se

Home Safely ger MHF:s medlemmar 5 % rabatt mot uppvisande av medlemskort. Home Safely kör hem folk från restaurangen, krogen eller liknande tillställningar i kundens egen bil.
Home Safely kör inom Stor-Stockholm.
www.homesafely.se

Som medlem i MHF har du 10% rabatt i restaurang och på hotellen hos Rasta. Vid köp visar du upp ett giltigt medlemskort i kassan.

www.rasta.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s